tirsdag 20. april 2010

Vinteren tviholder på seg selv

Gratulerer med 3 års dagen, Chanti! Hilser til alle søsken!
Skulle tro at våren burde ha vært her for fullt, men det skifter så fort at man aldri vet hva man våkner til hver morgen. Igår var jeg i hagen og rakte litt, og idag var det helt hvitt overalt. Kjedelig, men det er sånn det er her nord, litt ubestemmelig årstid dette..
Skisesongen har dabbet av, så det har blitt roligere tider. Litt sykling, og litt båndgåing. Jeg og Chanti var å møtte Nemi her om dagen og de to lekte veldig godt sammen. Endelig fikk Chanti noen hun kunne løpe SAMMEN med, og ikke bak hele tiden. Så de koste seg sammen:)
Har trent så smått med Nitro, og utgangsstillingen begynner å komme seg.
Har ikke fått tatt så mange bilder for tiden, fordi det har vært så ustabilt vær. Skal prøve å få tatt nye oppstillingsbilder av hundene. Har jo ingen gode av Chanti.

Snart er det K-test forhåpentligvis. Har ikke hørt noe enda fra klubben som skal arrangere, men det burde komme info snart. Det skal bli moro å prøve med hundene! Er litt usikker på Chanti og skuddene, men må bare prøve å se. Er ingen krise om hun er litt skuddfølsom, hun skal ikke i avel uansett. Hun har visst ikke vært skuddredd før hun kom hit, var det jeg ble fortalt, men etter at hun kom hit, har hun reagert på flere ting og i flere situasjoner med høy lyd, så om hvorfor det skjer aner jeg ikke, men om det har skjedd med henne pga den siste omplasserings fasen kan jo være. Nitro mener jeg at ikke skal være redd, men har ikke testa han orntlig på skudd heller. Det har ikke vært sesong på skytebanen så har ikke fått prøvd.

Vi vurderer å dra til Trondheim i slutten av august, til Trondheim hundefestival. Hørte at hun som eier Hilda, søsteren til Nitro skulle dra. Det er kjempeflott! Og skal også da møte ei som har lyst å se på Nitro til evnt. parring. Så det er flere grunner til å dra, så vi må vel prøve på det :)
Ellers blir det utsillingene i Bodø som bli neste. Skulle egentlig til Mo i slutten av mai, men det ble ikke noe av. Skal også i barnedåp i Sandefjord i begynnelsen av Juni så det ble litt mye på en gang. Er godt å ha ting å se frem til! Denne vinteren har vært lang! Og lite å se frem til, så endelig går man lysere tider i vente.
Vi venter også på at været skal bli såpass stabilt at vi kan få tak i hønsene vi er ute etter :) Har satt på høsnehuset, så det meste er vel klart. Fortsatt litt kaldt og surt ute, så må vente litt. Var å så på noen høns som vi kunne få overta, så det blir spennende å prøve det.:)

Vel, vi får snakkes mer senere. Får bare vente på at snøen skal forsvinne!

Ingen kommentarer: