søndag 24. april 2011

Litt nye oppstillingsbilder

Nok en kjempefin dag! Men idag var ikke aktivitetsnivået på topp så hadde ikke lyst å gjøre så mye egentlig. Jeg og Vegard gikk en tur på moloen i finværet, og der fikk jeg tatt noen nye oppstillingsbilder av Nitro. Brukte en kant til hjelp og det gikk ganske så bra og fikk tatt bildene selv :)

Chanti er klar for tur!
Måtte prøve litt oppstilling med Chanti også.


Chanti ligger i hagen og drømmer om saftig høne :P

Etterpå dro vi hjem og grillet på verandaen. Årets første grillings :) Resten av kvelden blir rolig, også for hundenes del. De har godt av å sløve litt de også. Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Powers sa...

Kjempeflott natur! Og flotte hunder også selvsagt. :) Likte bildet med Chanti og hønsene.

Nina sa...

De er nydelige begge to :D
Flotte bilder, flink til å stille opp du!
Tolker jeg rett i at Chanti trekker litt? *flir* jeg driver og trener for fullt med Casper for å lære ham å gå pent nå. Går så det suser, men er situasjoner der det blir for upraktisk å stoppe hele tiden, så da har jeg kjøpt en sele fra halti, med ringen på brystet. Da blir hunden trukket til siden på en måte, og den var kjempeeffektiv! Har prøvd med grime på ham, men han gnikker den bare av seg, derfor måtte jeg prøve noe annet. Haha her kommer jeg med uoppfordrede produkttips, men den er verdt å sjekke ut altså, Casper tråkket iallefall over grimen hele tiden når han snuste, så synes den var irriterende rett og slett.

Elisa sa...

Takk for tips :) Har hørt om den selen men ikke prøvd den. Ser for meg at hun blir å trekke i den tilslutt. Men gentle leader (grima) syns jeg funker bra. Ingen gnikking og den sitter som støpt. Men hun er ganske sterk i den grima også, så de lærer seg teknikker tydeligvis. :P Men hvis jeg får sjangs å lånt selen en gang, vil jeg gjerne prøve.