søndag 1. mai 2011

Ett foto i timen

Igår var jeg på jobb og været var kjempefint! Så det ble en fin dag på jobb. Når jeg kom hjem fikk jeg raket i hagen og ordnet litt mer. Gikk en tur med hundene på kaia.
Idag våknet vi til nok en vakker dag og frokosten ble tatt på verandaen. Jeg er med på et hundeforum på nett, hvor vi en gang i måneden har noe som heter: Ett foto i timen. Da skal vi dokumentere dagen med ett bilde i timen. Jeg har ikke deltatt før, men idag tenkte jeg at jeg skulle prøve å ta bilder. Resultater ser du nedenfor. Noen bilder fra dagen som har vært idag.
Fikk vasket hønsehuset idag. Før en jobb! Skikkelig støvete og varmt. Måtte ha skjerf rundt ansiktet pga støvet, så det hjalp ikke på i varmen akkurat. Fikk ihvertfall kostet og vasket en god del, samt alt av matbeholdere og rugekasse. Så nå er det mye bedre der inne.
Etterpå ble det sitting i sola på verandaen før vi tok kveldsturen med hundene. De har ligget i sola og sløvet i hele dag, så turen ble senere på dagen. Gikk på moloen og der fikk de hoppe og balansert på alle steinene og muren langs moloen. Nitro er veldig flink til å balansere, og hopper før han tenker, opp på ting. Chanti derimot er mer pysete, nølende og skjelver i hele seg når hun går bortover noe høyt. Så det er forskjell på de to. :)

Imorgen er det ny jobbdag, så er vel bare å tusle i seng snart. Ha en flott ny uke!

1 kommentar:

Monica sa...

Så gøy å se EFIT fra deg også :)