tirsdag 23. august 2011

Ny uke med nye utfordringer

Da var man begynt i nyjobben og det er mye nytt å lære seg. Det er veldig fint å være ferdig tidligere på jobb og til vanlig tid, noe som gjør det lettere med tanke på hundene. Den andre jobben min vet man aldri når man er ferdig om dagen, og noen dager kan bli hektiske og man blir sent ferdig. (5-halv 6) Og når man har hunder er det upraktisk å ikke ha fast arbeidstid, ihvertfall når Chanti må ligge i bur, så ønsker jeg å ha max vanlig arb.dag. Nå er vi jo 2 personer, og det er ikke alle dager Vegard jobber, men etterhvert blir det vanlige jobbdager på han også. Så da passer nyjobben min veldig bra!

På Søndag dro jeg og moren min på tur opp fra Kjærlighetskroken og til gammen. Moren min letet etter en klippepost, så vi gikk litt rundt oppi skogen og så etter den. Varmt og fint i været. Vi hadde kun Nitro med, mens Vegard og Chanti jogget opp i forveien opp til gammen og helt hjem igjen.


 Syns dette så litt ut som et troll ansikt :P

Igår etter jobb dro jeg og Karoline og ridde i regnværet. Det øste ned hele turen, men vi hadde en fin tur alikevel.

Idag har jeg gjort endel på pcen, og plagdes med den. Tror den begynner å bli tøvete den maskinen jeg har. Jeg har ikke råd til ny pc, så kanskje jeg må prøve å få harddisken formatert.
Inatt kommer Mona og hundene, sammen med ei turveninne samt hennes hund, og de skal ligge på plena vår i telt. De har vært på langtur, og tar pause hos oss. Vi har jo ikke akkurat plass til 2 personer med 3 hunder, itillegg til vi 2 med våre 2 hunder her i huset, så kjekt at de kunne ligge i telt.

Ingen kommentarer: