tirsdag 10. januar 2012

Nå er det ikke lenge igjen til solen viser sine stråler igjen og vi gleder oss. Nå er det et nydelig lys på himmelen, skikkelig soloppgangs himmel. I helgen var jeg syk, så det var bare helt rolig og kjedelig. Har vært på små turer med hundene, ellers lite.
Igår etter jobb, tok jeg noen vinterbilder. Lenge siden jeg har tatt noen bilder, men syns det var litt fin steming i denne dalen.
4 kommentarer:

June sa...

Hei!
Fin blogg!
Kom innom da jeg så i et forum at du hadde dobermann.
Jeg er en jente på 20 år, som løper hver dag, samt går mye turer. Har hatt hund hele livet, men har nå flyttet for meg selv. Ønske om hun er derfor veldig stort. Har vokst opp med schæfer. Har hvert betatt av dobermann rasen i alle år, og for et halvt år siden begynte jeg og lete etter oppdrettere. Jeg vet at aktivitets nivået på en dobermann er enormt, og at de trenger en bestemt hånd. Men hadde jo ikke tenkt og bare bruke den i tur/løping, men også dra på agility og lydighets treninger noen ganger i uka. Tenkte da på og skaffe meg en tispe. Og selvfølgelig følge opp med valpe kurs og alle disse kursene for og få en lydig dobermann. Tror du dette holder til at jeg kan skaffe meg en? Hadde hvert super fint med svar da jeg ser du har erfaring.
Mvh June

Elisa sa...

Hei June! Hyggelig at du tok kontakt! Kan du sende meg en mail på prestekragen@hotmail.com så skal jeg svare deg. :) (fant ikke mailadressen til deg)

Kristin Rosøy sa...

Fantastisk flotte vinterbilder!! Tror jeg må finne frem kameraet mitt jeg også. Det har ikke vært i bruk på en stund.
Jeg ønsker deg og dine en finfin helg:-) Hilsen Kristin og de søte små!

torejorgen sa...

Herlige bilder ja!
Nesten så jeg også savner Nordland :oD

Bare hinte om at jeg leser hele tiden, har Bloggen din på RSS-feed.. ;)