mandag 15. oktober 2012

Da var vi igang med ny uke. Forrige uke var hektisk, mye som skjedde helt siden forrige helg. Etter jobb på lørdag dro jeg og Vegard opp trimstien bak huset vårt. Den er så tung! Veldig bratt hele veien. Men god trim som ikke tar for lang tid. Målet mitt er å gå opp dit 20 ganger før snøen kommer. (har bare 3 igjen )
Pust pes oppigjennom.

 
Men så kommer man til en nydelig utsiktsplass med benk og trimbok man kan skrive seg i. Så fortsetter stien oppover til fjellet, men vi snur her, siden fjellturen blir mye lengere og ikke "bare" en liten svipp trim tur.

 
Vi har høne-ekstremsport i hagen. hehe. Neida, veldig kjekt å se hvordan selvbeherskelsen til Nitro er, eller rettere sagt: hvor god NEI kommando har vi på han. En flaksende høne tirrer jaktlysta litt ekstra ;) Jeg er ikke like gira, men Vegard syns det er artig og la de "hilse".


Men vi har han under fullstendig kontroll. De eventuelle lystene hans forblir inni han. Men jeg er litt ekstra nervøs når Vegard skal ha -Nitro og høne hilsing-, og det smitter nok Nitro endel. "Herregud da, hva er det mor er så hysterisk for? Er høna farlig eller??" 


Flinke Nitro. Høna bryr seg ingenting om hunden. Hun bare spankulerer videre og leter etter noe godt. :)
Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer: