fredag 12. oktober 2012

Tusen takk for kommentarene i forrige innlegg. Men jeg var nok litt rask med å skrive for idag mårres ringte dyrlegen. Han sa at de hadde gått igjennom alle bildene på nytt i fred og ro, og de fant ut at knærne var fine, så ingen slitasje der som han først hadde mistenkt. MEN bildet av nakken viste litt grums. Det var noe mellom to virvler som kunne (kanskje) være begynnende forkalkning eller prolaps. Han anbefalte å ta tabelettkuren og kiropraktor og så se hvordan han er med opptrapping av aktivitet. Vi kunne/burde ikke bruke halsbånd på han mer. Jeg er glad for at dette ble funnet nå i tidlig stadie (han viser jo ingen tegn til problemer på det området) slik at vi kan forebygge og ikke bruke halsbånd.
Så da fikk jeg kjøpt med ny sele! En fin unnskyldning til å shoppe noe nytt hehe. Jeg har kun 1 Ruffwear sele som jeg syns er god til type fjellturer osv. Men en enkel gåsele har jeg ikke, så da kjøpte jeg en Y sele fra Hurtta. Så håper den vil passe.
Jeg kan godt forstå at han har en skade i nakken, da han fikk seg et skikkelig røsk her tidligere i år da han løp avsted i langtau etter ei katt. Hele halsbåndet røk av i støtet så han fikk seg en real trøkk. Og de har jo ganske delikat nakke itilegg. Huff. Man må være forsiktig med nakken altså. Derfor bruker jeg bare sele på valper, men jeg skal fortsette å bruke dette mest mulig på evnt. ny hund også.

Idag har vi koset oss i sola. Deilig høstvær, men kald vind. Vi gikk en liten tur på Ura etterfulgt av vaffelsteking utendørs. Jobb imorgen.
Ha en god helg!

3 kommentarer:

Emilie sa...

Så bra at knærne var fine! Men ikke så bra dette med nakken da :/ Men som du sier, bedre å finne det ut på et tidlig, symptomfritt staduum, kanskje han aldri vil merke noe til det, bare dere tar forhåndsregler som du nå gjør. Masse lykke til i hvert fall, og kos deg med shopping av alle slagt mulige lekre selesaker man kan finne på hundemarkedet :)

Klem fra Emilie og Venus

Monica sa...

Håper at det går bra med Nitro og bra at det ble oppdaget tidlig.

Vi krysser fingren for at tablettkuren gjør underverker

Elisa sa...

Tusen takk for det! Setter pris på kommentarene :)