torsdag 11. oktober 2012

Endelig hjemme igjen etter en lang kjøretur! Kjørte kl 7 imårres og hadde time hos dyrlegen kl 11. Fikk luftet han litt før timen. Jeg viste dyrlegen en film av Nitro når han var halt etter forrige tur, så han fikk se hvordan han var. Dyrlegen klemte og kjente overalt. Han fikk litt smertereaksjon ved det ene kneet, oppe på bakre rygg og ett punkt i nakken. Så ble han dopet ned og vi tok digital rønken av begge knærne, hoftene, nedre ryggrad og nakken. Bildene så helt bra ut. Han tok også skuff testen på kneet og der var alt normalt. Så korsbåndene var iorden. Heldigvis!!!!!! Flott å utelukke slikt, men samtidig blir haltheten et lite mysterium. Han fikk jo litt smerter da han klemte på kneet, og det kunne se ut som at det kanskje var litt småbetent ved kneskåla pga begynnende slitasje eller noe slikt(gjetting fra vetten) . Derfor fikk han betennelsesdempende medisin som han skal gå på i 10 dager. Så ble vi også anbefalt å la en kiropraktor ta en omgang med han. Får se nårtid det blir siden man må reise og sånn.  Tror det hadde vært lurt uansett.
Så var det å vekke Nitro og komme seg hjemover igjen. Det tar på å kjøre i 7 timer, særlig jeg som ikke er så glad i å kjøre bil. Nå ligger Nitro og slapper av her hjemme. Tror han føler seg litt groggy. Kanskje jeg tar han ut en liten tur senere hvis han har lyst.
Så er det å lade opp til jobblørdag, men skal se om jeg får kommet meg litt ut på tur iløpet av helgen.
Snakkes!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så bra at det ikke er korsbåndet eller noe annet guff! Håper det kun er betennelse, ev. noe låsninger eller lignende en kiropraktor kan fikse ved litt "knekking". :)

LP sa...

Godt de ikke fant noe alvorlig da :D

Men slitasje, er ikke det litt tidlig da, han er jo så ung? Eller blir det da pga. at han overbelastet som valp da?

MonicaT sa...

Bra med sjekk. Håper at alt går bra.